Pain à la spiruline

Pain à la spiruline

4.8 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
15 portions

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 10 g de sucre en poudre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de spiruline en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé semi-complet (T80) et un peu pour fariner

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.9 g
Kalorie 563.8 kJ / 132.8 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...