
Urządzenia i Akcesoria
Thé vert à l'orange et aux épices
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
1 bouteille
Składniki
-
d'eau1500 g
-
de thé vert1 c. à soupe
-
de cannelle en poudre2 pincées
-
de curcuma en poudre1 pincée
-
de gingembre frais10 g
-
oranges épluchées3
-
de menthe fraîche1 bouquet
Wartości odżywcze na 1 bouteille
Kalorie
301 kcal /
1272 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine des sportifs
10 Przepisów
Francja
Francja