![Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/243842.jpg)
Wersje kompatybilne
Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à crêpe
- 120 g de farine de blé
- 2 œufs
- 300 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, fondu
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 1 c. à café de baies roses
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 240 g de haddock en filets
- 200 g d'algues wakamé fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 351.3 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Sardines grillées
15 Min
Crème de macadamia
Brak ocen
Pain à la spiruline
2h 40 min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 min
Tiramisu sans lactose
12 Std. 30 Min
Sandwichs d'œufs aux champignons
35min
Jus acidulé à la pomme
10 min
Tagliatelle sauce grenade
50 min
Burger scandinave
4sa 10 dk
Jus acidulé pomme framboises
10 min
Pizza Diavola
1 godz. 40 min