Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

4.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs
    2
  • de lait
    300 g
  • de beurre demi-sel fondu
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
La garniture
  • de baies roses
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    150 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    50 g
  • de filet de haddock
    240 g
  • d'algues wakamé fraîches
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 351.3 kcal / 1468.3 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...