Pain perdu au sirop de betterave

Pain perdu au sirop de betterave

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de betteraves fanes bio, les tiges et épluchures seulement
  • 20 g gingembres frais
  • 1 gousse de vanille
  • 30 g de sirop de rose
  • 150 g de sucre roux
  • 6 tranches de pain de campagne rassis
  • 400 g de lait
  • 2 œufs
  • 10 g de sucre vanillé maison
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 20 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1325 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...