
Urządzenia i Akcesoria
Zupa serowa z porem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
oleju20 g
-
mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego podzielonego na kawałki500 g
-
pora pokrojonego w 5 mm plastry200 g
-
wody600 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
gałki muszkatołowej, mielonej1 szczypta
-
soli¾ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu200 g
-
ziołowego serka topionego pokrojonego na kawałki200 g
-
szczypiorek, świeży posiekany, ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
625 kcal /
2619 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska