
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z kurczakiem i czerwoną kapustą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
wody1000 g
-
fileta z piersi kurczaka, bez skóry400 g
-
ząbki czosnku2
-
octu balsamicznego50 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
musztardy francuskiej15 g
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki40 g
-
liści czerwonej kapusty bez twardych łodyg, pokrojonych na kawałki250 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki120 g
-
sałata masłowa tylko liście, porwane na kawałki1
-
gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej wzdłuż w 1 cm plastry100 g
-
sera brie pokrojonego na kawałki150 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
536 kcal /
2243 kJ
Białko
41.8 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska