
Urządzenia i Akcesoria
Kotlety śledziowe z kaparami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
filetów ze śledzia świeżych, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki400 g
-
cebuli przekrojonej na pół50 g
-
masła klarowanego plus dodatkowa ilość do smażenia30 g
-
jajko1
-
kaparów, konserwowych odsączonych20 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście posiekanej10 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
bułka tarta ilość do obtoczenia kotletów
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
292.5 kcal /
1224.6 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RETRO KUCHNIA
10 Przepisów
Polska
Polska