
Urządzenia i Akcesoria
Wraps poulet Tandoori
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
d'émincés de poulet500 g
-
de sel selon vos goûts1 - 2 pincées
-
de poivre noir moulu selon vos goûts1 - 2 pincées
-
de menthe fraîche les feuilles uniquement4 brins
-
de yaourt nature120 g
-
de coriandre fraîche les feuilles uniquement3 brins
-
de pâte tandoori20 g
-
tortillas4
-
de feuilles d'épinards fraîches100 g
-
concombre (env.100 g), en ltranches1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
258 kcal /
1084 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Back to school
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks