Tagliatelle aux cèpes

Tagliatelle aux cèpes

4.6 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de persil frais les feuilles uniquement
    20 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de cèpes frais en lamelles,
    100 g
    30 g de cèpes séchés, réhydratés dans de l'eau chaude pendant 20 min et égouttés
  • de champignons frais variés, en lamelles si nécessaire
    100 g
  • de sel selon vos goûts
    1 ¼ c. à café
  • d'eau
    1200 g
  • de pâtes sèches longues, type tagliatelle
    300 g
  • de poivre noir, fraîchement moulu selon vos goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396 kcal / 1659 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...