Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou

Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou

2.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en 2
    100 g
  • piment vert frais épépiné
    1
  • de noix de cajou, grillées, salées (vegan)
    60 g
  • de carottes en morceaux
    320 g
  • de sel et plus pour cuire les pâtes
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'eau et plus pour cuire les pâtes
    250 g
  • de pâtes sèches (sans oeufs)
    400 g
  • de persil frais les feuilles uniquement
    2 branches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 477 kcal / 1991 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...