Velouté de lentilles vertes à la feta

Velouté de lentilles vertes à la feta

3.5 90 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de mâche
    125 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    1100 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de lentilles vertes du Puy, sèches
    200 g
  • de feta coupée en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197.5 kcal / 830.3 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 499 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...