
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de lentilles vertes à la feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
de mâche125 g
-
d'huile d'olive20 g
-
d'eau1100 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de lentilles vertes du Puy, sèches200 g
-
de feta coupée en morceaux100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
197.5 kcal /
830.3 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
499 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja