Velouté de lentilles vertes à la feta

Velouté de lentilles vertes à la feta

3.5 92 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 125 g de mâche
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1100 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
  • 100 g de feta coupée en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 499 mg
Białko 11.7 g
Kalorie 830.3 kJ / 197.5 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...