Tatin d'endives au bleu et aux noix

Tatin d'endives au bleu et aux noix

4.3 103 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 200 g de farine
  • 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
  • 560 g d'eau
  • 600 g d'endives (6)
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 40 g de noix décortiquées
  • 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9 g
Kalorie 1720 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...