Purée de panais et boulettes aux raisins

Purée de panais et boulettes aux raisins

3.4 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

Pour les boulettes
  • 40 g de filet de dinde, sans peau coupé en morceaux
  • 1 pincée de cumin en poudre
  • 20 g de raisins secs
Pour la purée
  • 300 g d'eau
  • 300 g de panais pelé et coupé en morceaux
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 40 g de lait entier
  • 10 g de beurre coupé en petits dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 946 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...