Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

4.4 115 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en morceaux
    50 g
  • de petits pois frais écossés
    400 g
  • d'eau
    300 g
  • de mascarpone
    3 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de basilic frais effeuillé
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...