Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Crème de petits pois
40 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Crème de lentilles au lard
3 godz. 10 min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Crème d'épinards
35 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min