Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue

Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue

4.6 37 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Le gianduja choco-cacahuète
  • de cacahuètes, grillées à sec et salées
    150 g
  • d'huile de noisette
    15 g
  • de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
    150 g
L'émulsion choco-caramel
  • de lait
    100 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de caramel au beurre salé fait maison
    100 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
Le sorbet à la mangue
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de mangue préalablement congelée en morceaux
    500 g
  • blanc d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1063.3 kcal / 4453.5 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 65.3 g
Węglowodany 84.8 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 30.3 g
Sód 323.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...