![Barres de crumble fourrées aux mûres Barres de crumble fourrées aux mûres](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E3A9234-1B24-4834-995C-C1018563E2E8/Derivates/5f170e22-a53d-4652-b9d7-d15796b6fa74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cassonade
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 190 g de farine
- 1 citron jaune non traité
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en dés de 2 cm (dont 10 g pour le moule)
- 1 œuf, de petite taille
- 300 g de mûres
- 2 c. à café de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1354 kJ / 325 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de figues à la noisette
45 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Galette des Rois aux pommes et noisettes
1 godz. 40 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Financiers minute miel et framboises
35min
Brownie à la betterave
40min
Gâteau aux quetsches
45 min
Gaufres aux pépites de chocolat
35min
Les financiers aux canneberges
35min
Tarte ricotta-chocolat
1h 15 min.
Gâteau choco-noisette
1 godz. 40 min
Cake moelleux à la rhubarbe
1 godz. 40 min