Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cassonade
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 190 g de farine
- 1 citron jaune non traité
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en dés de 2 cm (dont 10 g pour le moule)
- 1 œuf, de petite taille
- 300 g de mûres
- 2 c. à café de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1354 kJ / 325 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits croquants à l'avoine
45 min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40 min
Barres coco et chocolat
55 min
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20 min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4h
Gâteau choco-noisette
1h 40min
Cookies aux fruits rouges
35 min
Biscuits aux céréales complètes
1 godz. 30 min
Cookies au chocolat et aux noix
45 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 min
Tarte pomme-rhubarbe
1 godz. 20 min