
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau vapeur aux épinards
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 parts
Składniki
-
d'huile de tournesol50 g
-
œufs2
-
de miel d'acacia120 g
-
de farine de blé100 g
-
de levure chimique (1 sachet)2 c. à café
-
de sel1 pincée
-
de jus de citron1 c. à café
-
d'épinards frais50 g
-
beurre pour le moule
-
d'eau500 g
-
kiwis (opcjonalnie) coupés en rondelles, pour la finition
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
201.4 kcal /
843.1 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
25.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
216.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja