
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake à la crème de marron
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Le croustillant au chocolat
-
de chocolat noir détaillé en morceaux100 g
-
de beurre20 g
-
de crêpes dentelle, type Gavottes®100 g
Le cheesecake
-
d'eau50 g
-
d'agar-agar½ sachet
-
de fromage frais type Philadelphia100 g
-
de crème de marrons300 g
-
d'extrait de vanille½ c. à café
-
yaourt nature1
-
de châtaignes cuites et pelées30 g
-
de cacao en poudre non sucré10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
397.3 kcal /
1667.3 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
57.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja