Cheesecake à la crème de marron

Cheesecake à la crème de marron

3.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Le croustillant au chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de beurre
    20 g
  • de crêpes dentelle, type Gavottes®
    100 g
Le cheesecake
  • d'eau
    50 g
  • d'agar-agar
    ½ sachet
  • de fromage frais type Philadelphia
    100 g
  • de crème de marrons
    300 g
  • d'extrait de vanille
    ½ c. à café
  • yaourt nature
    1
  • de châtaignes cuites et pelées
    30 g
  • de cacao en poudre non sucré
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397.3 kcal / 1667.3 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 57.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...