Cheesecake à la crème de marron

Cheesecake à la crème de marron

3.4 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Le croustillant au chocolat
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 20 g de beurre
  • 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le cheesecake
  • 50 g d'eau
  • ½ sachet d'agar-agar
  • 100 g de fromage frais type Philadelphia
  • 300 g de crème de marrons
  • ½ c. à café d'extrait de vanille
  • 1 yaourt nature
  • 30 g de châtaignes cuites et pelées
  • 10 g de cacao en poudre non sucré

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 57.7 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1667.3 kJ / 397.3 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...