Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le cheesecake
- 50 g d'eau
- ½ sachet d'agar-agar
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia
- 300 g de crème de marrons
- ½ c. à café d'extrait de vanille
- 1 yaourt nature
- 30 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1667.3 kJ / 397.3 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 57.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Mousses à la crème de marrons
20 Min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Eclairs de printemps à la verveine
24h
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40 min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Bûche aux marrons
1h 40min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min