Mousse di Gorgonzola e datteri

Mousse di Gorgonzola e datteri

4.5 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

Mousse di Gorgonzola e datteri
  • 100 g di Gorgonzola
  • 200 g di robiola
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 datteri denocciolati a dadini piccoli
Cialda ai semi di girasole
  • 20 g di acqua
  • 20 g di zucchero
  • 30 g di semi di girasole tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 452.7 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 935.1 kJ / 223.5 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...