Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di arachidi, pelate non salate
- 40 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate viola, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 700 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di carote
35 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Purè di carote e latte di cocco
50 Min
Vellutata di carote viola
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h