Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di stracciatella
- 240 g di tonno affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 463 mg
Alternatywne przepisy
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bignè al salmone
1h 50min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 Std.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.