Involtini alla frutta secca

Involtini alla frutta secca

4.6 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di mandorle pelate
  • 40 g di prugne secche denocciolate
  • 60 g di albicocche secche denocciolate
  • 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 8 fette di speck (80 g circa)
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di Marsala

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 22.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...