Scarpaccia

Scarpaccia

1.5 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    10 rametti
  • foglie di basilico fresche lavate e asciugate
    9
  • di cipolla bianca a pezzi (3 cm)
    80 g
  • patata grande, pelata e a pezzi (3 cm)
    1
  • pomodori ciliegino in quarti
    5
  • fiori di zucca puliti e a pezzi
    6
  • zucchina a rondelle
    1
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di acqua
    425 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata
    3 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 143 kcal / 598 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 29.6 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...