Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetti di trota salmonata, con la pelle e puliti
- 3 patate di medie dimensioni, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 3 uova
- 500 g di acqua
- 150 g di olive nere denocciolate (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata allo speck
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Involtini baci di Venere
55 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Trota alla piemontese
1 Std.
Trota estiva
50min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
"Uccellini scappati"
40min
Trota salmonata al pesto di olive
35min