Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetti di trota salmonata, con la pelle e puliti
- 3 patate di medie dimensioni, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 3 uova
- 500 g di acqua
- 150 g di olive nere denocciolate (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Platessa al pomodoro
30min
Frittata allo speck
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Trota estiva
50min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Trota alla piemontese
1h
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min