Spiedini di seppioline e cetrioli

Spiedini di seppioline e cetrioli

2.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di seppioline pulite
  • 2 pizzichi di sale
  • 200 g di cetriolo pelato e a tocchetti (2 cm)
  • 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
  • 20 g di scalogno
  • 3 foglie di menta fresca lavate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olive nere denocciolate q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.4 g
Kalorie 950 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...