Spiedini di seppioline e cetrioli
TM5 TM6

Spiedini di seppioline e cetrioli

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di seppioline, pulite
  • 2 pizzichi di sale
  • 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
  • 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
  • 20 g di scalogno
  • 3 foglie di menta fresca, lavate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olive nere denocciolate q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
950 kJ / 227 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
15.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy