Urządzenia i Akcesoria
Pasteras aux pommes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 parts
Składniki
-
20 g de beurre
-
2 pommes détaillées en dés
-
80 g de farine de blé
-
1 c. à soupe de sucre vanillé maison
-
2 œufs
-
1 c. à café d'extrait de vanille
-
200 g de crème liquide 35% m.g.
-
1 pincée de sel
-
30 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
87 mg
Białko
7 g
Kalorie
1653.8 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 godz.
Flan pomme-cannelle
45 min
Gratin poire-banane
55 min
Gâteau Dudule
1 godz.
Le milhassou
2 godz.
Gratin de poire aux amandes
45 min
Moelleux poire-noisette
45 min
Paris-Deauville
12 godz.
Cobbler aux pommes
1 godz. 40 min
Far aux pommes
1 godz.
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min