Entremets ananas aux petits-beurre

Entremets ananas aux petits-beurre

3.7 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g d'ananas au sirop, en tranches
  • 400 g de fromage blanc 40 % m.g.
  • 40 g de sucre vanillé maison
  • 100 g de biscuits type Petit-beurre LU®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 67.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 703.4 kJ / 166.8 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...