Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 60 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 511 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Biscuits au comté
1h
Navettes salées au thym
35min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Madeleines jambon-comté
1h 35min