Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de sucre, en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus de citron
- 300 g de yaourt à la grecque à 0 % m.g.
- 3 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 70 kJ / 16 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Crème au praliné
2 Std. 20 Min
Pannacotta betterave-framboise
3 Std. 20 Min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Pannacottas after eight
5h 35min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min