Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de sucre, en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus de citron
- 300 g de yaourt à la grecque à 0 % m.g.
- 3 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 70 kJ / 16 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2h 45min
Yaourt glacé façon stracciatella
6h 10min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2h 45min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Mousse de fraise
4h 15min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse de fraises et framboises
20min
Pannacottas after eight
5h 35min