Tatin de poire au caramel
TM5 TM31 TM6

Tatin de poire au caramel

4.7 (61 ocen)

Składniki

La pâte brisée

  • 150 g de farine de blé
  • 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g d'eau

La garniture

  • 100 g de sucre en poudre
  • 20 g de beurre doux
  • 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1498 kJ / 358.3 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
54.8 g
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy