Tatin de poire au caramel

Tatin de poire au caramel

4.7 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

La pâte brisée
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre doux froid et coupé en morceaux
    75 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de beurre doux
    20 g
  • de poires coupées en deux dans la longueur
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 358.3 kcal / 1498 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 54.8 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...