Wersje kompatybilne
Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le moule
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique sans gluten
- 150 g de lait
- 100 g de pralines roses concassées
-
100
g de framboises fraîches ou surgelées
lub 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1110.6 kJ / 264.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 41.4 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 29.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins aux myrtilles
45min
Moelleux à la clémentine
50min
Grand financier à la noisette
55min
Gâteau choco-noisette
1h 40min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25 min
Moelleux poire-noisette
45min
Cake framboise-chocolat blanc
50min
Marbré express au chocolat
45min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1h 10min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Cookies au chocolat et aux noix
45min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h