Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten

Minicakes aux pralines roses et framboises, sans gluten

4.5 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 175 g de mix de farines sans gluten et un peu pour le moule
  • 30 g de beurre et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique sans gluten
  • 150 g de lait
  • 100 g de pralines roses concassées
  • 100 g de framboises fraîches ou surgelées
    100 g de fruits rouges frais variés, ou surgelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 29.3 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 1110.6 kJ / 264.5 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 41.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...