Farfalle con gorgonzola y pera

Farfalle con gorgonzola y pera

3.1 206 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle
  • 150 g de queso gorgonzola en trozos
  • 2 peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm
  • 150 g de vino blanco
  • 650 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 5 - 6 de nuez pelada partidas en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 643.6 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 1242 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 38.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...