Farfalle con gorgonzola y pera

Farfalle con gorgonzola y pera

3.1 202 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle
    300 g
  • de queso gorgonzola en trozos
    150 g
  • peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm
    2
  • de vino blanco
    150 g
  • de agua
    650 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • nueces peladas partidas en trozos
    5 - 6

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 297 kcal / 1242 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 643.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...