Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 500 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso (en dados de 2 cm)
- 850 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario
-
½ - 1
cucharadita de pasta de ají amarillo
lub ½ cucharadita de pimentón picante - 1 cucharada de zumo de limón
- 400 g de borrajas (solo los tallos) en trozos de 3 cm
- 300 g de arroz de grano redondo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Borrajas con gambas
40min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos con chistorra
40min
Garbanzos encebollados
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Patatas a la riojana
40min
Cardo a la cerveza
25min
Porrusalda con bacalao
40min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20min