Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos

Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos

4.5 20 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 120 g de aceite de oliva
  • 400 g de patatas de guarnición
  • 4 huevos
  • 220 g berza de hoja lisa
    220 g de grelos
  • 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 4 lomos)
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
  • 3 dientes de ajo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 43.7 g
Kalorie 1680 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 8.4 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...