Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 20.02 g
- Węglowodany
- 6.74 g
- Tłuszcz
- 28.68 g
- Błonnik
- 2.68 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 Std.
Coca de vidre con almendra
2h
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Xató
15 Min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de Llavaneres
1 Std.
Panellets
10sa 30 dk