Tortilla de bacalao y puerros

Tortilla de bacalao y puerros

4.7 189 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
  • 4 dientes de ajo
  • 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos (sin piel ni espinas)
  • 350 g de puerro cortado en rodajas
  • 6 huevos
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • aceite de oliva para la sartén

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 35.46 g
Kalorie 1757 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 29.02 g
Błonnik 2.51 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...