Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 35.46 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 29.02 g
- Błonnik
- 2.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Marmitako
40min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao con langostinos
1h