Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 35.46 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 29.02 g
- Błonnik
- 2.51 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilla de bacalao y verduras
30 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Judías verdes con tomate
45 min
Calamares encebollados
1h
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao Club Ranero
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min