
Urządzenia i Akcesoria
南瓜蒸蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
南瓜 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)100 克
-
蛋3 顆
-
水700 克
-
鹽½ 茶匙
-
高湯150 克
-
醬油5 克
-
鴻喜菇 ,切丁(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)30 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)30 克
-
太白粉 ,先與1大匙水調勻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
118.4 kcal /
494.9 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan