雙椒腰果炒雞丁

雙椒腰果炒雞丁

4.4 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿肉 切丁(約3公分)
    400 克
  • 醬油
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切段(約2公分),可多備一些蔥花裝飾用
    30 克
  • 蠔油
    30 克
  • 細砂糖
    10 克
  • 烏醋
    10 克
  • 紅甜椒 去籽、切片(約2公分)
    80 克
  • 黃甜椒 去籽、切片(約2公分)
    80 克
  • 蜜汁腰果 稍微拍碎
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 324 kcal / 1356 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...