滷蛋

滷蛋

4.2 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 顆

Składniki

  • 800 克
  • 醬油
    160 克
  • 蒜頭 ,略拍扁
    30 克
  • ,切段(約4公分)
    40 克
  • 80 克
  • 米酒
    100 克
  • 水煮蛋 ,剝殼
    6 顆

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 108.9 kcal / 455.1 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...