
Urządzenia i Akcesoria
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
kaszy jaglanej200 g
-
woda wrząca, ilość do opłukania kaszy jaglanej
-
mleka kokosowego400 g
-
napoju migdałowego, niesłodzonego400 g
-
banany pokrojone na kawałki2 - 3
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
-
malin, świeżych200 g
-
ksylitolu20 g
-
wiórki kokosowe ilość do dekoracji
-
mięta pieprzowa, świeża ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
517 kcal /
2164.6 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
76.2 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
5.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska