
Urządzenia i Akcesoria
Legumina z tapioki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
70 g tapioki, drobnej
-
woda ilość do namoczenia tapioki
-
340 - 360 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
460 g mleka 3,2% tłuszczu
-
20 g cukru
-
2 łyżki wiórków kokosowych do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
246.2 kcal /
1031 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RETRO KUCHNIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
45 min
Migdałowy pudding chia z musem z mango i owocami
10 godz. 30 min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45 min
Chłodnik z botwinki
1 godz.
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding chia z musem jabłkowym
8 godz. 15 min
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Kleisty ryż z mleczkiem kokosowym i mango (mango sticky rice)
2 godz. 55 min
Pudding czekoladowy z chia
20 min