Legumina z tapioki

Legumina z tapioki

3.8 239 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje

Składniki

  • 70 g tapioki, drobnej
  • woda ilość do namoczenia tapioki
  • 340 - 360 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
  • 460 g mleka 3,2% tłuszczu
  • 20 g cukru
  • 2 łyżki wiórków kokosowych do dekoracji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 4.6 g
Kalorie 1031 kJ / 246.2 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...