
Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-gryczane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 kawałków
Składniki
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
50 g masła klarowanego podzielonego na kawałki
-
480 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej i opłukanej pod bieżącą wodą
-
2 jajka
-
150 g miodu, płynnego
-
50 - 60 g ksylitolu
-
70 g masła orzechowego
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
20 g kakao
-
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
-
½ łyżeczki sody oczyszczonej
-
70 g mąki gryczanej
-
1 szczypta soli
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
181.5 kcal /
759.8 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
23.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
300.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Mąka migdałowa
5 min
Mąka owsiana
5 min
Mąka jaglana
5 min
Mąka gryczana
5 min
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Owsiane brownie z mango
1 godz.