Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-gryczane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 kawałków
Składniki
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
50 g oleju kokosowego, podzielonego na kawałki50 g masła klarowanego podzielonego na kawałki
-
480 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej i opłukanej pod bieżącą wodą
-
2 jajka
-
150 g miodu, płynnego
-
50 - 60 g ksylitolu
-
70 g masła orzechowego
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
20 g kakao
-
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
-
½ łyżeczki sody oczyszczonej
-
70 g mąki gryczanej
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
300.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
759.8 kJ /
181.5 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3h 30min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1h
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2h 20min
Jaglane batony z migdałami
4h 20min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2h
Brownie fasolowo-daktylowe
2h
Placki gryczane bez laktozy
35min
Brownie z czerwonej fasoli
1h
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57h 40min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45min
Owsiane brownie z mango
1h
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2h