Urządzenia i Akcesoria
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
680 g
Składniki
-
1 łyżeczka majeranku, suszonego
-
130 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
50 g oleju rzepakowego
-
1 ząbek czosnku
-
1 puszka białej fasoli, z puszki z zalewą (400 g)
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5.3 g
Kalorie
583.7 kJ /
139.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KOLACJA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta bezjajeczna
5 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min