Pasta z białej fasoli z jabłkiem

Pasta z białej fasoli z jabłkiem

4.7 463 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
680 g

Składniki

  • majeranku, suszonego
    1 łyżeczka
  • cebuli przekrojonej na pół
    130 g
  • jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • oleju rzepakowego
    50 g
  • ząbek czosnku
    1
  • białej fasoli, z puszki z zalewą (400 g)
    1 puszka
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 139.4 kcal / 583.7 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...