
Urządzenia i Akcesoria
Czerwone pesto z suszonych pomidorów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
310 g
Składniki
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych120 g
-
migdałów, blanszowanych uprażonych (patrz wskazówka)30 g
-
ząbki czosnku2
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 łyżka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu, mielonego¼ łyżeczki
-
oliwy z oliwek150 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
652.6 kcal /
2730.3 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KOLACJA DLA BLISKICH
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pesto z bazylii
10 min
Hummus paprykowy, domowe krakersy i napój jabłkowo-pomarańczowy
1 godz.
Oliwa toskańska
10 min
Czerwone pesto
5 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Spaghetti aglio e olio (TM5, TM6)
35 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Pesto pomidorowe
15 min
Pesto szpinakowe
10 min
Pesto z rukoli
10 min