
Urządzenia i Akcesoria
Czerwone pesto z suszonych pomidorów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
310 g
Składniki
-
120 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
-
30 g migdałów, blanszowanych uprażonych (patrz wskazówka)
-
2 ząbki czosnku
-
1 łyżka rozmarynu, świeżego tylko liście
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
150 g oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
652.6 kcal /
2730.3 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KOLACJA DLA BLISKICH
9 Przepisów
Polska
Polska