
Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 sztuki
Składniki
-
wody320 g
-
świeżych drożdży pokruszonych25 g
-
cukru1 łyżeczka
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu500 g
-
soli10 g
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia miski
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
479 kcal /
2005.7 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
99 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
977.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 godz. 40 min
Bułki maślane do burgerów
1 godz. 20 min
Pita
2 godz. 30 min
Pita domowa
3 godz.
Bagietki
15 godz.
Bułki grahamki
1 godz. 5 min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2 godz. 45 min
Tradycyjne bagietki
2 godz. 30 min
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min
Chleb pszenny tostowy
3 godz.
Chleb drwala
24 godz. 30 min
Francuska bagietka
3 godz. 50 min