
Urządzenia i Akcesoria
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 sztuk
Składniki
-
75 g mąki ryżowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
75 g mąki kukurydzianej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
75 g skrobi ziemniaczanej
-
100 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
30 g wody zimnej
-
2 jajka
-
1 szczyptę soli
-
sól morska do oprószenia ciasteczek
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
40.3 kcal /
168.2 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska