Czekoladowy sernik japoński
TM6 TM5

Czekoladowy sernik japoński

3.4 ( 75 ocen )

Składniki

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • 5 jajek rozm. L
  • 1 szczypta soli
  • 200 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 200 g serka kremowego w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki
  • wrząca woda ok. 2 szklanki, do pieczenia w kąpieli wodnej
  • cukier puder ilość do oprószenia sernika

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
200 kcal / 837.5 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy