Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
lub 1 cucchiaino di aneto secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h
Salmone miele e yogurt greco
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min