Tiras de vaca e espargos salteados
TM6

Tiras de vaca e espargos salteados

3.2 (6 ocen)

Składniki

  • 2 pés de salsa
  • 50 g cebola cortada em pedaços
  • 20 g manteiga
  • 50 g azeite
  • 500 g espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
  • 1 dente de alho
  • 300 g carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
  • 1 - 2 pitadas de sal, p/ temperar
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2308.5 kJ / 551.8 kcal
Białko
38.5 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
40.4 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Błonnik
5.9 g
Sód
239.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy