Tiras de vaca e espargos salteados

Tiras de vaca e espargos salteados

3.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 doses

Składniki

  • salsa
    2 pés de
  • cebola cortada em pedaços
    50 g
  • manteiga
    20 g
  • azeite
    50 g
  • espargos cortados em pedaços (5-6 cm aprox.)
    500 g
  • alho
    1 dente de
  • carne de vaca em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    300 g
  • sal p/ temperar
    1 - 2 pitadas de
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 551.8 kcal / 2308.5 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 40.4 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Sód 239.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...