Massa com molho beringela e tomate

Massa com molho beringela e tomate

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • queijo da Ilha em pedaços
    40 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • azeite
    1 fio de
  • massa tipo fusilli
    300 g
    300 g massa tipo penne
  • cebola
    150 g
  • dente de alho
    1
  • aipo
    25 g
  • tomate maduro
    500 g
  • azeite
    30 g
  • beringela cortada em cubos
    400 g
  • vinho branco
    30 g
  • polpa de tomate
    100 g
  • açúcar
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 308.4 kcal / 1290.5 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 49.1 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 755.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...